Bio kapeleti z dimljenim tofujem
Bio kapeleti z dimljenim tofujem so odlična rešitev, ko se nam zaželi testenin. Pri D’Angelo Pasta so se potrudilo narediti veganske testenine z aromatičnim dimljenim tofujem in zelišči. Zelo okusni!
Priprava
Kapelete damo v vrelo vodo z eno žličko soli in kuhamo 12-15 minut, da so kuhani “al dente”.
Sestavine:
Testo: durum pšenični zdrob*, voda
Polnilo (26%): dimljeni tofu* (32%: voda, soja*, dim), krompirjevi kosmiči*, drobtine* (pšenična moka*, kvas*), sončnično olje*, voda, suha čebula*, morska sol, sojina omaka* (voda, soja*, pšenica*, morska sol, Aspergillus oryzae), emulgator: sojin lecitin*, posušen por*, majaron*, poper*.
* – iz certificirane ekološke pridelave
V sledovih lahko vsebuje: zeleno in mleko.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1305 kJ |
309 kcal | |
Maščobe | 4,9 g |
– od tega nasičene | 2,1 g |
Ogljikovihidrati | 54 g |
– sladkorji | 2,5 g |
Beljakovine | 9,7 g |
Sol | 0,68 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.