Ekološki Ravioli z veganskim polnilom
Ekološki Ravioli z veganskim polnilom so odlična rešitev, ko se nam zaželi testenin. Pri D’Angelo Pasta so se potrudili in naredili veganski ravioli ter pridobili te prepričljive testenine, z nežnim veganskim polnilom. Resnično okusno!
Priprava
Raviole damo v vrelo vodo z eno žličko soli in kuhamo 12-15 minut, da so kuhani “al dente”.
Sestavine:
– Testo: durum pšenični zdrob*, voda;
– Polnilo: veganska krema* 49%: voda, kokosova maščoba*, krompirjev škrob*, morska sol, sredstvo za zgoščevanje: agar agar*, krušne drobtine* (pšenična moka*, kvas*), voda, morska sol, emulgator: sojin lecitin*, por*, poper*.
V sledoveh lahko vsebuje mleko in zeleno.
* – iz certificirane ekološke pridelave
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1242 kJ |
294 kcal | |
Maščobe | 5,8 g |
– od tega nasičene | 4,8 g |
Ogljikovihidrati | 52 g |
– sladkorji | 1,9 g |
Vlaknine | 2,4 g |
Beljakovine | 7,7 g |
Sol | 1,6 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.