Bio kapeleti z dimljenim tofujem
Bio kapeleti z dimljenim tofujem so odlična rešitev, ko se nam zaželi testenin. Pri D’Angelo Pasta so se potrudilo narediti veganske testenine z aromatičnim dimljenim tofujem in zelišči. Zelo okusni!
Priprava
Kapelete damo v vrelo vodo z eno žličko soli in kuhamo 12-15 minut, da so kuhani “al dente”.
Sestavine:
– Testo: durum pšenični zdrob*, voda;
– Polnilo (26%): dimljen tofu* (32%)(voda, sojina zrna*,dim), krompirjevi kosmiči*, drobtine*(pšenična moka*, kvas*), sončnično olje*, voda, suha čebula*(3%), morska sol, sojina omaka* (voda, sojina zrna*, pšenica*, morska sol, Aspergillus oryzae), emulgator: sojin lecitin*, sušen por*, origano*, poper*.
V sledeh lahko vsebuje zeleno in mleko.
* – iz certificirane ekološke pridelave
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1275 kJ |
302 kcal | |
Maščobe | 4,3 g |
– od tega nasičene | 1,8 g |
Ogljikovihidrati | 54 g |
– sladkorji | 1,8 g |
Vlaknine | 2,4 g |
Beljakovine | 10,0 g |
Sol | 0,63 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.