Rapunzel bio vanilijev puding – priprava:
Odmerimo 500 ml sojinega mleka in odstranimo 6 žlic v katero vmešamo vmešajte prašek za vanilijev puding in 2 žlici sladkorja. Preostalo mleko zavremo, odstavimo s štedilnika in dodamo zmes. Nato še enkrat na kratko prevremo in premešamo.
Vanilijev puding lahko uporabimo tudi za pripravo veganske kremšnite 🙂
Sestavine:
koruzni škrob*, burbonska vanilija* (1,50%).
* iz ekološke pridelave
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | 100 g |
Energijska vrednost | 1482 kJ |
349 kcal | |
Maščobe | 0 g |
– od tega nasičene | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 87 g |
– od tega sladkorji | 0,8 g |
Vlaknine | 0,4 g |
Beljakovine | 0 g |
Sol | 0,01 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.