La Romagnola bio riževe testenine
La Romagnola bio riževe testenine so v osnovi predhodno kuhan rjavi riž predelan v testenine, zato lahko riževe testenine uporabimo v vseh okusnih receptih za rižote.
Riževe testenine so brez glutena, zato so zelo primerne za ljudi s celiakijo, so pa tudi lahko pa tudi lahko prebavljive in ne utrudijo želodca.
Testenine narejene iz Italijanskega riža.
Sestavine:
Riževa moka*, voda.
Lahko vsebuje sledi soje in volčjega boba.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1590,84 kJ |
307,6 kcal | |
Maščobe | 2,97 g |
– od tega nasičene | 1,16 g |
Ogljikovihidrati | 76,90 g |
– sladkorji | 1,50 g |
Vlaknine | 0,69 g |
Beljakovine | 6,89 g |
Sol | 0,03 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.