Pasta Nuova bio sveži njoki brez glutena – uporaba
Njoke z maslom damo v ogreto ponev in pražimo 3 – 4 minute, dokler ne porjavijo.
Hraniti pri temperaturi 2-7°C. Po odprtju hitro porabiti.
Sestavine:
koruzna polenta* (55%) (voda, koruzna moka*, koruzni škrob*, morska sol), krompirjev pire* (41%) (voda, krompirjevi kosmiči*), krompirjev škrob* (4%), riževa moka*.
* – iz kontrolirane ekološke pridelave.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 727 kJ |
174 kcal | |
Maščobe | <0,4 g |
– od tega nasičene | <0,1 g |
Ogljikovihidrati | 38,7 g |
– sladkorji | 0,2 g |
Beljakovine | 2,7 g |
Sol | 1,23 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.