Ekološki Ravioli z veganskim polnilom
Ekološki Ravioli z veganskim polnilom so odlična rešitev, ko se nam zaželi testenin. Pri D’Angelo Pasta so se potrudili in naredili veganski ravioli ter pridobili te prepričljive testenine, z nežnim veganskim polnilom. Resnično okusno!
Priprava
Raviole damo v vrelo vodo z eno žličko soli in kuhamo 12-15 minut, da so kuhani “al dente”.
Sestavine:
Testo: durum pšenični zdrob*, voda
Polnilo (40%): veganska krema* (45%: voda, kokosova maslo*, krompirjev škrob*, morska sol, sredstvo za zgoščevanje: agar agar*), krušne drobtine* (mehka pšenična moka*, kvas*), por*, morske soli, emulgatorji: sojin lecitin*, poper*.
* – iz certificirane ekološke pridelave
V sledovih lahko vsebuje: zeleno in mleko.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1187 kJ |
281 kcal | |
Maščobe | 5,0 g |
– od tega nasičene | 4,0 g |
Ogljikovihidrati | 49 g |
– sladkorji | 2,0 g |
Beljakovine | 8,0 g |
Sol | 2,0 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.