Bio Koruzni zdrob uporaba
Polnovreden bio kuruzni zdrob se lahko uporabi za pripravo polente, raznih narastkov in žličnikov.
Kuha se ga v vreli vodi nekje 10-15 min, saj kuruzni zdrob še ni termično obdelan kot so instant zdrobi in je zaradi tega čas kuhanja tudi daljši.
Za 4 osebe se uporabi 250 g koruznega in se ga kuha v 1 l vode. Po želji solimo ali dodamo maslo.
Sestavine:
100% koruzni zdrob iz ekološke pridelave.
Lahko vsebuje sledi glutena, lupinaste oreščke, sezam ali sojo.
Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100 g |
Energijska vrednost | 1488 kJ |
351 kcal | |
Maščobe | 1,1 g |
– od tega nasičene | 0,1 g |
Ogljikovihidrati | 74,0 g |
– od tega sladkorji | 1,5 g |
Vlaknine | 5,0 g |
Beljakovine | 8,8 g |
Sol | <0,1 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.