Arche Udon rezanci
Arche ekološki Udon rezanci so izdelani po tradicionalni japonski metodi – ročno valjani in nežno posušeni. Udon rezanci predstavljajo debelejše testenine iz pšenične moke, ki se uporabljajo v japonski kulinariki. Najpogosteje se uporabljajo v juhah, na primer v curry ali miso juhi, lahko pa jih tudi prepražite skupaj s svojo najljubšo zelenjavo in sojino omako.
Udon rezanci – priprava:
Rezance 14min kuhajte v večji količini soljene vode. Ko so kuhani, jih na hitro sprerite s hladno vodo in dobro odcedite
Sestavine:
Moka iz durum pšenice*.
* – iz kontrolirane ekološke proizvodnje
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1438 kJ |
343 kcal | |
Maščobe | 1,5 g |
– od tega nasičene | 0,2 g |
Ogljikovihidrati | 69 g |
– sladkorji | 0,5 g |
Beljakovine | 11 g |
Sol | 0,03 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.