Bio mešanica za veganski Cheesecake
Hitri veganski Cheesecake od Bauckhof brez glutena, lahko pripravite v samo 10 minutah. S pripravkom od Bauckhof bo vaš Cheesecake zmeraj uspel. Enostavno in hitro.
Bio Cheesecake – priprava:
Potrebujemo pekač za torto (premer 24 cm) in:
- 125 g Margarine
- 750 g Sojinega jougrta
- sok 0,5 limone
Prvo, pripravimo testo (večja vrečka), tako da margarino, ki smo jo predhodno pogreli, da je tekoča, vmešamo v maso. Pripravljeno maso preložimo v pekač in lepo razporedimo po dnu in 2cm visoko pu rubu. Lahko si pomagamo z zadnjo stranjo jedilne žlice, ki jo namakamo v hladno vodo.
Drugo, pripravimo nadev, tako da z metlico zmešamo sojin jogurt, limonin sok in pripravek za nadev (manjša vrečka). Po želji lahko dodamo tudi kako sadje. Pripravljen nadev prelijemo na testo.
Tretje, pečemo v predhodno ogreti pečici na 200°C za 50-60 minut, na spodnji reži. Tako bo testo spodaj lepo pečeno, zgoraj bo pa Cheesecake ostal lepe barve, ne preveč rjav ?
Sestavine:
polnozrnati ovseni kosmiči* brez glutena 47%, pesin sladkor*, koruzni škrob*, cimet*.
* – iz kontrolirane ekološke pridelave.
Lahko vsebuje sledi oreščkov/arašidov, soje, gorčičnih semen, sezama in volčjega boba.
Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1617 kJ |
382 kcal | |
Maščobe | 3,1 g |
– od tega nasičene | 0,5 g |
Ogljikovi hidrati | 80 g |
– sladkorji | 46 g |
Vlaknine | 4,6 g |
Beljakovine | 6,2 g |
Sol | <0,01 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.