Veganske Ribje palčke – sestavine:
Voda, teksturirani koncentrat sojinih beljakovin (17%), pšenična moka, repično olje, krompirjev škrob, arome, morska sol, laneno olje, koruzna moka, lanena moka, začimbe, dekstroza, sol, kvas, zgoščevalec (metil celuloza).
Hraniti v hladilniku med +2°C in +7°C.
Veganske Ribje palčke – priprava:
Ribje palčke popečemo na olju z obeh strani.
Pred zaužitjem je obvezno toplotno obdelati.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 822 kJ |
197 kcal | |
Maščobe | 9,7 g |
– od tega nasičene | 0,9 g |
Ogljikovihidrati | 13 g |
– sladkorji | 0,4 g |
Beljakovine | 13 g |
Sol | 1,4 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.