Veganka veganska pečenka Melanija – priprava:
Veganka veganska pečenka Melanija se pripravi zelo preprosto in enostavno. Pečenko položimo na pekač in jo pečemo v pečici nekje 40 minut na 180°C. Pečenko serviramo z izbrano omako in prilogo.
To je to, praznična pojedina je narejena!
Sestavine:
PEČENKA: Pšenične beljakovine, sok rdeče pese, voda, repično olje, čičerika, pšenična moka, jušna osnova (morska sol, sušena zelenjava (vsebuje zeleno), sladkor, začimbe), ocvrta čebula (čebula, sončnično olje, pšenična moka, jedilna sol), sojina omaka (voda, sojino zrno, pšenica, sol), peteršilj, gorčica, česen, piment, muškatni orešček, poper.
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | na 100g |
Energijska vrednost | 1002 kJ |
325 kcal | |
Maščobe | 10 g |
– od tega nasičene | 0,8 g |
Ogljikovihidrati | 14,3 g |
– sladkorji | 3,9 g |
Beljakovine | 25,9 g |
Sol | 2,4 g |
TrashPanda (preverjena stranka) –
Mi smo jo komaj jedli, pa še ostala je. Ni dost dobra, da bi jo naročili še 1x
Ana (preverjena stranka) –
Odlična. Naročili jo bomo večkrat.