Rapunzel bio čokoladni puding – priprava:
Odmerimo 500 ml sojinega mleka in odstranimo 6 žlic v katero vmešamo prašek za čokoladni puding in 2 žlici sladkorja. Preostalo mleko zavremo, odstavimo s štedilnika in dodamo zmes. Nato še enkrat na kratko prevremo in premešamo.
Čokoladni puding lahko uporabimo tudi za pripravo raznik sladic 🙂
Sestavine:
koruzni škrob*, 29% kakav v prahu*(z manj maščob), morska sol.
* iz ekološke pridelave
Hranilne vrednosti:
Hranilna vrednost | 100 g |
Energijska vrednost | 1483 kJ |
351 kcal | |
Maščobe | 3,4 g |
– od tega nasičene | 2,1 g |
Ogljikovi hidrati | 68 g |
– od tega sladkorji | 0 g |
Vlaknine | 8,6 g |
Beljakovine | 7,8 g |
Sol | 0,25 g |
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.