Barbara Kokelj Veganski priročnik 2
Barbara Kokelj je žena, mati (dveh odraslih fantov) in ženska, ki se s prebavnimi težavami sooča že vrsto let. Prav te so privedle do tega, da je že pred časom morala svojo klasično prehrano zaradi intolerance preusmeriti v vegansko kuhinjo brez glutena in laktoze.
Prijatelji so jo pogosto spraševali, kako pripravlja svoje okusne barvite jedi. Tako je začela nastajati zbirka receptov, ki jih je najprej izdala v svoji prvi knjigi Veganski priročnik za tradicionalne kuharje. Odzivi bralcev so bili odlični in knjiga je bila kmalu razprodana. Odločila se je svoje nove recepte izdati še v drugi knjigi. Za še lažje razumevanje receptov in novih sestavin, se je tokrat povezala z nutricionistko Janjo Kogovšek, ki je receptom v tej knjigi dodala strokovno razlago in v vsak opis vključila po eno značilno sestavino, ki s svojimi lastnostmi blagodejno vpliva na naše počutje.
Komu je namenjena?
Vsem, ki radi kuhajo doma, tistim, ki šele spoznavajo vegansko prehrano, tudi onim, ki se že prehranjujejo tako vegansko kot brez glutena in laktoze. Všeč bo tudi vsem, ki v svoji kuhinji iščejo raznolikost in barve ter odkrivajo nove okuse. Navsezadnje tudi tistim, ki radi pokusijo kaj novega.
Veganski priročnik
- brez glutena
- brez sladkorja
- brez mleka
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.