Kuharska knjiga Rastlinska kuhinja za vsak dan – Nina Bavdek
Popolna Kuharska Knjiga za Vaše Zdravje, Dobro Počutje in Užitek v Kuhinji
“Rastlinska kuhinja za vsak dan” je zasnovana z mislijo na vas – tiste, ki želite zdravo, okusno in preprosto pripravljeno hrano z dostopnimi sestavinami in da zadosti potrebam alergikov na jajca, mleko in mlečne izdelke. Večina receptov je primerna tudi za tiste, ki se izogibajo glutenu.
Knjiga vsebuje 89 okusnih veganskih receptov, ki bodo vaše obroke naredili zdrave, preproste in slastne. Veliko receptov je že v osnovi brez glutena ali dodanih olj, mnogi pa se lahko prilagodijo s kančkom domišljije! Uživate lahko v zdravi in okusni rastlinski hrani, ne glede na to, ali ste vegan, vegetarijanec ali preprosto ljubitelj dobrega obroka!
S to kuharsko knjigo boste pripravljeni na vsako priložnost in tudi vaši prijatelji, ki ne jedo mesa ali imajo alergije, bodo vedno dobrodošli pri vas! Nikoli več ne bo dileme, kaj pripraviti za vegane in vegetarijance v vaši družbi, saj sigurno v tej knjigi najdete prave recepte!
Ključne značilnosti knjige:
- Raznolikost receptov: V knjigi boste našli recepte za smoothieje, zajtrke, juhe, enolončnice, glavne jedi, solate in prelive ter sladice.
- Dostopne sestavine: Recepti so pripravljeni z enostavnimi sestavinami, ki jih lahko najdete v večjih trgovinah, verjetno pa jih imate že doma.
- Preprosta priprava: Namen knjige je, da vam kuhanje postane v veselje in užitek, brez zapletenih postopkov in dolge priprave.
- Zdrav življenjski slog: Vsi recepti so rastlinskega izvora, kar spodbuja zdravo prehranjevanje in prispeva k varovanju okolja.
Nina Bavdek
Nina Bavdek je po izobrazbi diplomirana organizatorka v turizmu, avtorica dveh kuharskih knjig z veganskimi recepti (»Vegansko, preprosto, okusno – veganske sladice« in »Rastlinska kuhinja za vsak dan«), slaščičarka, kuharica, natakarica, receptorka,… V bistvu te stvari niso tako pomembne. Je zbiralka izkušenj, kreatorka receptov, večni otrok, ki najbolj uživa v naravi, ustvarjanju v kuhinji in predajanju znanja.
Vsi njeni recepti so pripravljeni na zelo preprost način, s sestavinami, ki so nam dostopne skoraj v vsaki večji bližnji trgovini. Spodbuja kreativnost v kuhinji z domačimi, lokalnimi in sezonskimi sestavinami, obožuje pa tudi azijsko kuhinjo in svoje znanje deli na kulinaričnih delavnicah.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.