Glavne jedi, Recepti, Testenine

Ravioli polnjeni z vegansko kremo v bolonjski omaki

recept Ravioli polnjeni z vegansko kremo v bolonjski omaki

Sestavine:

Za posip: Parmi parmezan z italijanskimi zelišči

Priprava:

Ravioli se kuhajo dobrih 12 do 15 minut, tako da jih damo najprej kuhat v hladno osoljeno vodo.

V majhno posodico damo sojin drobljenec (količina po želji), nanj nadrobimo jušno kocko, solimo, popramo ter prelijemo z vročo vodo. Pustimo cca 5 minut.

V ponvi na olju popečemo korenček, da postane malenkost mehkejši, dodamo narezano čebulo in bučko. Premešamo in na srednjem ognju pražimo še 2 minuti. Nato dodamo namočen drobljenec, premešamo in pustimo na srednjem ognju še 5 minut. Proti koncu dodamo paradižnikovo mezgo, malenkost vode ter žlico kvasnih kosmičev, solimo in popramo po okusu.

Že kuhane raviole odcedimo, damo na krožnik ter prelijemo z bolonjsko omako. Posipamo pa z odličnim Parmi posipom, ki ga sestavljajo tudi indijski oreščki.

UPORABNI IZDELKI

Podobne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja